Maak Je Reis Compleet Met Stekkeropreis.nl

Stekkeropreis.nl: Dé Bestemming Voor Reisstekkers


De reisstekker Engeland is dus niet alleen in Engeland te gebruiken maar ook in tientallen andere landen. Alle landen waar de reisstekker Engeland met een type G stekker gebruikt kan worden: Verenigd Koninkrijk Cambodja Cyprus Ghana Hong Kong Irak Bangladesh Belize Bhutan Botswana Brunei Burma Dominica Falklandeilanden Gambia Gibraltar Grenada Guyana Isle of Man Jordanië Kenia Kuweit Libanon Malawi Maleisië Malta Mauritius Nigeria Oman Pakistan Qatar Saint Kitts en Nevis Saint Lucia Saint Vincent en de Grenadines Saudi-Arabië Seychellen Sierra Leone Singapore Solomon Islands Sri Lanka Uganda Verenigde Arabische Emiraten Tanzania Vanuatu Yemen Zambia Zimbabwe In Amerika kan er gebruik gemaakt worden van een speciale reisstekker lees meer Amerika met een type A stekker aansluiting.


Voorbereid En Verbinding Met Stekkeropreis.nlStekkeropreis.nl: Jouw Gids Voor Wereldwijd Opladen

Dit type stekker wordt in heel Amerika gebruikt zowel in Noord-Amerika als in delen van Zuid-Amerika gebruikt. Ook wordt de reisstekker met een type A stekker gebruikt in delen van Azië en enkele landen in Afrika. De reisstekker Amerika met een type A stekker aansluiting kan in totaal gebruikt worden in 53 landen wereldwijd.


De reisstekker Italië heeft een type L uitgang en een standaard Europese stekker ingang. Dit type stekker wordt in heel Italië gebruikt en in enkele andere landen verspreid over heel de wereld. De reisstekker Italië met een type L stekker aansluiting kan in totaal gebruikt worden in 8 landen wereldwijd.


Reis Slim, Laad Slim Met Stekkeropreis.nl


Alle landen waar de reisstekker Italië met een type L stekker gebruikt kan worden: Italië Chili Eritrea Ethiopië Libië San Marino Syrië Uruguay De wereldstekker is een reisstekker met meerdere verwisselbare type stekkers. De wereldstekker is speciaal ontworpen met 4 verschillende stekker types die je makkelijk kunt uitschuiven voor gebruik.


De wereldstekker is een handige universele reisstekker voor mensen die vaak op reis gaan naar verschillende plekken in het buitenland. De wereldstekker van Voomy beschikt over de volgende type stekkers: stekker type A, type C, type G en type I. Dit type stekker die is inbegrepen bij de wereldstekker, wordt voornamelijk in Noord-Amerika, Centraal-Amerika en Japan gebruikt.


Jouw Reis, Jouw Stroom: Stekkeropreis.nl


Dit type stekker die is inbegrepen bij de wereldstekker, wordt in bijna alle landen in Europa gebruikt met uitzondering van Het Verenigd Koninkrijk, Cyprus en Malta. Ook is een type C stekker met meerdere stekker types verenigbaar namelijk: Type E, F, J, K, N en D. Dit type stekker die is inbegrepen bij de wereldstekker, wordt gebruikt in het Verenigde Koninkrijk, Cyprus, Malta, Maleisië, Singapore en Hong Kong.


Dit type stekker die is inbegrepen bij de wereldstekker, wordt gebruikt in Australië, Nieuw Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea, Argentinië en China. Ook de type I stekker is niet met andere stekkers verenigbaar, maar wordt wel in veel grote en populaire reisbestemmingen gebruikt. Voor de fanatieke reizigers is de wereldstekker een aankoop waar je heel lang plezier van kunt hebben.


Voorbereid Op Elke Reis Met Stekkeropreis.nl


Dus waar je ook van plan bent om heen te reizen met de wereldstekker van Voomy kun je je apparaten in 170+ landen van stroom voorzien. ➜ Ontdek hier de Wereldstekker: Hopelijk hebben wij jou kunnen helpen om de keuze voor een stekkerdoos iets gemakkelijker te maken. Op beschikken wij over een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige reisstekkers waar jij hopelijk de perfecte reisstekker kunt vinden! Vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.


Welk stopcontact heeft het land van bestemming? Je telefoon, het fototoestel en een scheerapparaat: welk apparaat of oplader je ook meeneemt vanuit Europa, de stekkers zullen niet altijd passen in...


» » Reisstekker Type G Stopcontacten kunnen per land verschillen. Over de hele worden zo’n vijftien verschillende stopcontacten en stekkers gebruikt, onderverdeeld in de categorieën A t/m O. Het type G-stopcontact geldt als norm in Groot-Brittannië. Je herkent het aan de drie langwerpige openingen, die toegesneden zijn op een stekker met drie pinnen (13 A en 220-240 V).


» » Reisstekker Azië In Azië maken ze gebruiken van verschillende soorten stekker- en stopcontacten. Indien je op vakantie gaat naar een land in Azië doe je er goed aan om na te gaan welke stekker(s)- en stopcontact(en) ze er gebruiken. Indien je van plan bent meerdere landen te bezoeken waar ze andere stekkers- en stopcontacten gebruiken is een universele wereldstekker zeker nuttig.


Voorbereid Op Vakantie Met Stekkeropreis.nl


Ga je op reis naar Azië en wil je weten welke stekker je daar nodig hebt? Maak dan gebruik van ons landen overzicht en bekijk welke stekkers- en stopcontacten ze gebruiken in desbetreffende bestemming. Let op in Azië maken ze gebruik van veel verschillende soorten stekkers- en stopcontacten, per land kan het zelfs zo zijn dat er meerdere type worden gebruikt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *